PDF Udskriv Email

7810_Code_handleTerrassegreb

Det er vigtigt at holde terrassedøren låst, når boligen er forladt. Terrassedøren er en yndet indgang for tyven fordi han kan arbejde uset der, ligesom terrassedøren ofte bruges som udgang med tyvekoster under armen. Via terrassedøren kan tyvekosterne bæres ud, uden at naboer eller andre lægger mærke til det. 


Ruko code handle, er et smart og innovativt greb med kodetastatur til terrassedøre, altandøre og vinduer. Grebet har indbygget et lille tastatur, så det blokeres i låst position. Brugeren skal blot trykke på en rød knap for at låse grebet, og det åbnes ved at indtaste en sekscifret kode. Der er altså ikke behov for en nøgle. Grebet leveres med fabrikskode, som er let at ændre og koden huskes under batteriskifte, så Code Handle er lige til at gå til og let at installere.

Med Ruko Code Handle skal man ikke længere finde nøglen frem hver gang, man skal en tur ud på terrassen. Code Handle, der passer til alle gængse typer kantstanglåse, leveres i blank krom og mat krom.

 

7812terrassegrebRuko terrassegreb 7812 og Fix terrassegreb 835S kan låses indefra og medvirker til at gøre boligen mere sikker. Terrassedørsgrebet er forsynet med en godkendt lås, som med en indvendig låse-cylinder forhindrer, at en tyv, der er brudt ind gennem vinduet, nemt kan lukke sig ud af terrassedøren. Grebene kan leveres i blank krom og mat/rustfri look.

 

Fix terrassegreb 835S
terrassegreb_Fix_835S_high